be

Wiekenweg 10, 2387 Baarle - Hertog

Mijn Theeuwes
Vacature administratief medewerker (voltijd)

Vacature administratief medewerker (voltijd)

1 november 2019 Joris Theeuwes
Wij, Theeuwes Moonen Mengvoeders te Baarle-Hertog zijn een flexibel familiebedrijf met een positieve kijk op de toekomst en een middelgrote leverancier van hoogwaardige diervoeders die een hoge servicegraad nastreven, actief in de Belgische kempen en in het zuiden van Nederland. Voor de beste boeren van België en Nederland maken we verantwoorde voeders waar de dieren optimaal van presteren. Jij kunt dus samen met ons mee aan de basis staan van een goed stuk vlees of lekker glas melk.

Wij zijn op zoek naar een sterke administratief medewerker.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een gedegen complete boekhouding in een informele werkomgeving. 


Herken jij jezelf hierin?
Je hebt een bachelor opleiding met administratieve basis. Je bent flexibel en een teamspeler. Je beschikt over kennis van Belgische boekhoudkundige zaken en hebt een ruime kennis van algemene boekhouding, inboeken facturen, btw aangiftes verzorgen, factureren tot het opstellen van periodieke rapportages. Is het antwoord “jazeker!”, mooi dan ben je een stap dichter bij solliciteren!


Wat bieden we jou?
Een afwisselende verantwoordelijke baan waarbij je naast de boekhoudkundige zaken ook veel klanten contact hebt. Het mag voor zich spreken dat we je een goed passend salaris bieden.


En wat denk je er van?
Nog steeds het gevoel: “Dit kan wel eens iets voor mij zijn”? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Joris Theeuwes.


E. joris@theeuwes.nl
T. 013-5199651  of  06-20265493

 

Tags: vacature administratief medeweker
" Blijf op de hoogte met onze pers en mail! "